WoninQ: Powered by Wielinq

Woningbouwcorporaties willen op basis van actuele en betrouwbare informatie beslissingen nemen. Digitalisering in de sector maakt dit meer en meer mogelijk. De realisatie hiervan is een technisch vraagstuk, maar bovenal een veranderkundige uitdaging.  Een integrale benadering is noodzakelijk. Samen met u werken wij graag aan duurzame informatiegestuurde veranderingen, voor betere én ook betaalbare dienstverlening waarbij de huurder centraal staat. Onze managers en/of adviseurs komen daarvoor graag tijdelijk bij u aan boord.

Waarom WoninQ?

  1. Onze focus is op woningcorporaties; wij weten wat er speelt!
  2. Wij adviseren of realiseren de regie in digitalisering.
  3. Harde én zachte kant.
  4. Kennis, kunde en humor.
  5. Belangrijke WoninQ-waarden: mens, integraliteit, (keten)samenwerking en partnership.
 

Onze opdrachtgevers

 

Over WoninQ

Onze ambitie is woningbouwcorporaties te ontzorgen door digitalisering. Wij helpen daarom graag bij het realiseren van veranderingen die gepaard gaan met digitale ambities; van wens naar werkelijkheid. WoninQ combineert hiervoor kennis en ervaring op het gebied van IT, veranderkunde en (sociale) verhuur.

Wilt u meer weten? We horen het graag!

Wat wil en kan WoninQ?

WoninQ wil en kan uw regisseur zijn voor de uitvoering van al uw ICT-contracten; verbinden en ontzorgen. Tot we dit ook voor u hebben bereikt, ontzorgen wij u met consultancy, interim-, project- en/of programmamanagement om uw doelen te realiseren.