Zorg

Wielinq & Zorg

voor de informatiegestuurde verandering

Patiënten en zorgprofessionals willen op basis van actuele en betrouwbare informatie beslissingen nemen. Digitalisering in de zorg maakt dit mogelijk.
De realisatie hiervan is een technisch vraagstuk, maar bovenal een veranderkundige uitdaging.  Een integrale benadering is noodzakelijk.
Samen met u werken wij graag aan duurzame informatiegestuurde veranderingen, voor betere én ook betaalbare zorg. Onze managers en/of adviseurs komen daarvoor graag tijdelijk bij u aan boord.

 

Lees hieronder verder over het aanbod van Wielinq & Zorg:

Onze opdrachtgevers

Wielinq & Zorg

 
 
"De juiste mensen, op het juiste moment over het juiste onderwerp bij elkaar brengen. Daar bereik je duurzame veranderingen in de Zorg mee."
 
 
"Duurzame verandering kan worden doorgevoerd wanneer betrokkenen weten wat de bedoeling is, dit willen vanuit betrokkenheid en op de nieuwe manier kunnen (samen)werken."
 
 
"Organisaties helpen beter te worden in waar zij al goed in zijn: dat is mijn passie."
 
 
"De complexiteit van organisatieverandering kunnen waarderen en niet proberen te vereenvoudigen, dat is de voorwaarde voor wezenlijke vooruitgang."

CASES

NIEUWS & BLOGS

over Zorg

15 december 2020

Wielinq & Zorg aan de slag bij GGD GHOR

Mijn naam is Michiel Rutjes en ik werk sinds 1 oktober als organisatieadviseur bij Wielinq! Met hart voor de zorg en grote interesse voor innovaties en […]
18 juni 2020

Videoconsulten bij huisartsen

De maatregelen rondom COVID-19 vragen veel van de huisartsen. In een snel tempo verandert gezondheidszorg zoals we die kennen en is een consult bij de huisarts […]
7 juni 2020

“Gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt”

De ene na de andere verandering dient zich aan in ziekenhuizen en zorginstellingen, gedreven door interne ambities of van buitenaf opgelegd. Op dit moment ligt bijvoorbeeld […]
15 oktober 2019

Workshop ‘Veranderen, hoe doe ik dat zorgvaardig?’

Op vrijdag 29 november biedt Wielinq & Zorg de workshop ‘Veranderen, hoe doe ik dat zorgvaardig?’ aan voor professionals in de zorgsector. Ben je geïnteresseerd? Neem […]